Helikopter/Windmill

Powerből ez az alap trükk. A videón már egyel nehezebb fokozat de lényegében ez az. A csapatom helikopternek, helinek becézi. Ami kell hozzá: támasztás, és rengeteg kitartás nameg gyakorlás. A támasztás amikor csak a kezed van a földön és egyensúlyba tartod magad, pont mint a baby freeznél csak itt simán, párhuzamosan vagy a földel. Lábad nagy terpeszben V alakban, az viszi majd a lendületet. Ha a jobb kezeden állsz bal kezeddel elindítod magad, fordulsz amíg a csuklód engedi, aztán leteszed magad a jobb válladra. Ez a legmacerásabb, innentől csak könnyebb lesz. Lent vagy a válladon és átfordulsz a hátadra. Fordulsz egy kicsit (erre persze rá kell érezni) és vissza "nyomod" magad kiinduló helyzetbe. Aztán csak kezded előröl. Egyedül semmi esetre sem ajánlanám a gyakorlását. Itt egy tutorial videó is: http://www.youtube.com/watch?v=ftiC6jub71M Sok sikert! :)

BboyTrasH2011. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

BigProof

Zoli azzal te ne toroodj csináld és idovel menni fog olyan nincs h nem lehet hidd csak el nekem esetleg ha 150 cm vagy 150kg-val :P .....sikerulni fog csak gyakorold és is már gyakorlom egy ideje és naprol napra jobban megy 

Zoli7021

Hàt èrtem...  csak az a baj h nemtudok vissza menni alap helyzetbe...  lehet h kicsi a lendület de sose sikerül. :(

Istvan58

nekem   már valahogy megy

diana349

én is értem,de nem tudom jól megcsinálni

BigProof

nem nagyon tudom elhinni h 2alatt de ha igaz akk sry......van akinek évekig tart ezt megtanulni....Istvan nefélj majd rájosz ;)

Istvan58

én értem csak nem nagyon sikerül :(

hiro.szabolcs

én 2 nap alatt ezt megtanultam sikeresen, egyik haveromnak már  meg is mutattam és neki is tetszett.

BigProof

na végre már beadom az 1kort akármikor (party)

Mzoli

nekem az eleje meg de az átfordulás nem nem értem hogy kell azt meg csinálni annyit hallottam hogy felkell löknöm magam ! de egyszer kétszer össze jött mert ideges voltam amikor csináltam (elegem van nem akar össze jönni a trükk idegességből megcsináltam és össze jött) de nem nagyon értem az átfordulást!

BigProof

okok thx