Olló/Flare

Elég értelmen lesz a magyarázat amíg meg nem nézed a videót. Ez a trükk nem tűnik túl nehéznek és ha úgy nézzük tényleg nem túl nehéz de azért nem is túl könnyű. Nem árt tudni hozzá: helikopter. Ha a helikoptert tudod nem nehéz elkezdeni, ugyanis ahogy már mondtam a helire épül szinte minden trükk. Ha érzed hogy kell "húzni"/ vinni a lábaddal a lendületet fél úton jársz.
1. lépés: A belépés. Ez egy egyszerű tánc mozdulat amiből aztán lendületet nyersz. Nagyon egyszerű: Amilyen kezes vagy, abba az irányba teszel egy lépést, ahogy a videó legelején is látható. A zárt lábaid "szétnyitod" és egyszerűen csak leteszed egy terpeszt képezve.
2. lépés: Amelyik lábadat letetted ezzel lendületet szerezve fel is emeled, leteszed az egyik kezed és mintha kirúgnád magad alól a másik lábadat (ekkor leteszed a másik kezed is) nagy terpesz tartva állsz a két kezeden. (videó: 9edik másodperc legeleje.)
3. lépés: Ahogy viszed a lendületet a lábaddal úgy kell oldalra majd eddigi helyzetedhez képest "magad mögé" húzni a lábad és közben a kezeddel átléped a lábad és úgy teszed mintha kézre akarnál állni. Nagyon fontos!!! A lábad amennyire csak tudod nyújtsd, feszítsd ki.
4. lépés: Ez a folyamat kezdődik elölről.
Remélem érthető volt:) de a videorol minden kiderül:D. Sok sikert!

BboyTrasH2011. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

hiro.szabolcs

nekem 1 kör megy ebbe belekel taposnom

diana349

neked megy ez a trükk?

diana349

nekem csak 1-2 kört tudok forogni,de ha jobban fogok breakelni jobban fog menni

Istvan58

de sajna csak 1-2 kört

Istvan58

valahogy már megyeget de nem nagyon de most nagyon ráfogok taposni

BigProof

hát az tuti hogy nem éppen konnyu.....de trash nyomassa mint az állat :D

Mzoli

nagyon nehéz trükk nagyon!! magyar országon alig van egy pár break tanár a legközelebbi tanár 300 km re van videóról nagyon nehéz (nem magyar stb) én a barátommal kezdtem el tanulni szinte ugyanott járunk ha én vagy a barátom kitalál vmit hogy könnyebb legyen akkor megtanítjuk egymást meg ha uj trükköt tudok/vagy a barátom tud megtanítjuk egymást de ez nagyon  nehéz trükk!

BigProof

háá ez most komoly és sokáig tart ezt elsajátítani?

BigProof

háá ez most komoly és sokáig tart ezt elsajátítani?

BboyTrasH

Szerintem ezt gyakorolhatod mert ehhez nem nagyon kell tapasztaltabbak segítsége, szal magadtól is rá tudsz érezni:)