Olló/Flare

Elég értelmen lesz a magyarázat amíg meg nem nézed a videót. Ez a trükk nem tűnik túl nehéznek és ha úgy nézzük tényleg nem túl nehéz de azért nem is túl könnyű. Nem árt tudni hozzá: helikopter. Ha a helikoptert tudod nem nehéz elkezdeni, ugyanis ahogy már mondtam a helire épül szinte minden trükk. Ha érzed hogy kell "húzni"/ vinni a lábaddal a lendületet fél úton jársz.
1. lépés: A belépés. Ez egy egyszerű tánc mozdulat amiből aztán lendületet nyersz. Nagyon egyszerű: Amilyen kezes vagy, abba az irányba teszel egy lépést, ahogy a videó legelején is látható. A zárt lábaid "szétnyitod" és egyszerűen csak leteszed egy terpeszt képezve.
2. lépés: Amelyik lábadat letetted ezzel lendületet szerezve fel is emeled, leteszed az egyik kezed és mintha kirúgnád magad alól a másik lábadat (ekkor leteszed a másik kezed is) nagy terpesz tartva állsz a két kezeden. (videó: 9edik másodperc legeleje.)
3. lépés: Ahogy viszed a lendületet a lábaddal úgy kell oldalra majd eddigi helyzetedhez képest "magad mögé" húzni a lábad és közben a kezeddel átléped a lábad és úgy teszed mintha kézre akarnál állni. Nagyon fontos!!! A lábad amennyire csak tudod nyújtsd, feszítsd ki.
4. lépés: Ez a folyamat kezdődik elölről.
Remélem érthető volt:) de a videorol minden kiderül:D. Sok sikert!

BboyTrasH2011. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

BigProof

jah és tényleg ezt van értelme egyedul gyakorolgatni ugy h senki nem segit csak egyedul vok?????????,

BigProof

am komolyan ez nem nehéz trukk?